LETO 2018

GRČKA – KRF

Organizator putovanja - TA "Kontiki"

Subagent : TA "Genije Travel"

LABRANDA SANDY BEACH RESORT 4*

Avionski prevoz

Krf je jedno od najlepših ostrva zemlje sa krajnjeg juga Balkana.

Drugo je po veličini ostrva u Jonskom arhipelagu, a povoljan geografski položaj,

klimatski uslovi i atraktivne plaže svrstavaju Krf u grupu visoko cenjenih turističkih odredišta. 

Period boravka: 04.06 – 14.06.

10 noćenja

Avionski prevoz
Standardna soba, pogled vrt 599€
Prvo dete od 2,00 do 11,99 139€
Treća osoba 599€
Standarda soba, bočni pogled more 699€
Prvo dete od 2,00 do 11,99 139€
Treća osoba 699€

IZRAŽENE CENE U TABELI SU PO OSOBI U EVRIMA. 

 

U cenu aranžmana je uračunato:

 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi all inclusive usluge
 •  Prevoz i grupni transfer od aerodroma do smeštaja u odlasku i povratku, u zavisnosti od izabranog programa
 •  Troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

 • Troškovi putnog zdrvstvenog osiguranja - http://genijetravel.com/osiguranje
 • Fakultativni izleti
 • Individualni troškovi.
 • Boravišne takse se plaćaju na licu mesta i iznose 3 € dnevno po sobi.

Za avionski prevoz:

 • Dinarski deo aranžmana 1.990 dinara po osobi.
 • YQ taksa – doplata za gorivo u iznosu od 10 evra po osobi (deca do 2 godine ne plaćaju).
 • Za avionski prevoz u cenu nisu uračunate i aerodromske takse u iznosu od 31,80 evra (A/P BEG taxa 16,72 EUR , RF taxa 0,98 eur, A/P CFU taxa 14,10 EUR). Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu i ne plaćaju dinarski deo, YQ taksu i aerodromske takse). 

 

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel "Labranda Sandy Beach Resort" nalazi se na jugozapadnoj strani ostrva, u živopisnom mestu Agios Giorgos. Ovaj prostrani hotelski kompleks, sa pregršt sadržaja, nalazi se na dugačkoj peščanoj plaži. Jedna od brojnih prednosti ovog hotela jeste upravo lokacija. Kao kompleks sa mnoštvo sadržaja, hotel nije u potpunosti izolovan, a opet se nalazi u mirnijem delu. Lako i brzo se možete povezati sa gradićem, ali i ostatkom ostrva. Gostima su na raspolaganju: tri bazena, izdvojeni deo bazena za decu, 4 tobogana za decu, ležaljke i suncobrani oko bazena koji su besplatni za goste hotela, tri restorana (dva mediteranske, internacionalne kuhinje, a treći italijanske kuhinje) u kojima se služe obroci po principu švedskog stola (jedan od dva restorana mediteranske kuhinje je namenjen osoba isključivo starijim od 18 godina), snek bar, lobi bar, bar na plaži, bar kod bazena, a-la-carte restoran (nije uključen u AI koncept),teretana i wellness usluge. Sve sobe sadrže: kupatilo, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT/TV, telefon, DVD plejer, frižider, fen za kosu, wifi (uz dolplatu), sef (uz doplatu). Usluga u hotelu je na bazi all inclusive koncepta (sve uključeno). Obroci se služe po principu švedskog stola. 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 • 1. dan Beograd- sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera KonTiki-a 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.
 • 2. dan – 10. dan Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.
 • 11. dan Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja. Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično)-agencija de proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogudnosti da garantuje njihovo dobijanje. 
 • Mogućnost organizovanog prevoza iz Novog Sada, Zrenjanina, Subotice i Kragujevca do mesta polaska, na upit, uz doplatu.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu INTESA banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

 •  gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put (ako nije drugačije naznačeno).
 •  čekovima građana do 6 mesečnih rata