Organizator aranžmana: Apart hotel „Kopaonik“

Subagent: TA „Genije travel“

Prevoz: sopstveni

Standard apartman - koncept standard apartmana je orijentisan ka funkcionalnosti koja je podržana zadovoljavajučim komforom čime ovi apartmani nude izuzetno povoljan boravak u planinskim uslovima. Ovi apartmani se sastoje od kompletno opremljene kuhinje, kupatila sa kadom i dnevnog boravka u kome se nalaze jedan f krevet i trosed na razvlacenje, tv sa satelitskim prijemom i telefon.

Apartman poseduje: rum servis, besplatni internet, televizor, kuhinju, kupatilo, telefon, parking, skijašnicu.

Duplex apartman - Duplex apartman je idealan za smeštaj čitave porodice u planinskim uslovima. Obuhvata: Dve prostorije: Dnevni boravak i spavaća soba, 3 kreveta: 2 francuska kreveta i 1 trosed na razvlačenje, max 6 osoba, kuhinja, kompletno opremljena kupatilo sa kadom, TVLCD 32,  WiFi besplatan, neograničen rum servis, telefon, skijašnica, parking.

Delux apartman – delux apartman opuhvata tri prostorije: dnevni boravak i dve spavaće sobe. Sadrži 4 kreveta: 1 francuski krevet, 2 singl kreveta i ugaona garnitura (maksimalno 8 osoba), kompletno opremljenu kuhinju, dva kupatila, TV, WiFi, rum servis, parking, telefon i skijašnicu.

Restoran - Renomirani restoran Kopaonik apartmana se sastoji iz kuhinje, nadaleko poznate po velikom broju specijaliteta u kojima dominantno mesto zauzimaju domaća jela potkopaoničkog kraja, i impozantne sale za ručavanje koja po potrebi ima funkciju sale za proslave.

CENA INDIVIDUALNIH GOSTIJU OD 20.12.2017.

Napomena:  Za korišćenje apartmana 1/1 doplaćuje se 20% od cene app 1/2 za uslugu pansiona i polupansiona . Za najam app 1/1 cena se umanjuje 20% od cene najma app 1/2.

PANSIONSKA HRANA