Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija četvrtu godinu za redom realizuje Uredbu o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Republike Srbije.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija četvrtu godinu za redom realizuje Uredbu o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista  na teritoriji Republike Srbije.

U skladu sa tim na zvaničnoj internet prezentaciji Ministarstva (http://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji/) biće objavljen poziv ugostiteljima da se prijave radi realizacije šeme dodele vaučera. Ugostitelji podnose Ministarstvu pisanim putem Prijavu za učešće u realizaciji šeme dodele vaučera. Za svaki objekat koji Ugostitelj stavlja u funkkciju realizacije šeme dodele vaučera podnosi se posebna prijava. Ministarstvo će 29.12.2017. godine objaviti Listu Ugostitelja koji su ispunili uslove za realizaciju šeme dodele vaučera koja će se sedmično ažurirati.