PROGRAM PUTOVANJA 28.04.-01.05.

1.dan Polazak u 7:00h. Putovanje preko Niša i Sofije do manastira Rilski. Obilazak. Manastir sv. Ivana Rilskog je najveći i najslavniji pravoslavni manastir u Bugarskoj. Nalazi se na severozapadnom obronku planine Rila, u dubokoj dolini reke Rilska, na 1.147 m nadmorske visine, 117 km od Sofije. Manastir je osnovan u X veku, a ime je dobio po slavnom bugarskom pustinjaku svetom Ivanu Riskom. Nastavak putovanja do Banskog, smestaj u hotel. Večera, noćenje.

2.-3. dan Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada i uživanje u spa sadržajima hotela. Ručak. Pružamo mogućnost fakultativnog obilaska jedne od mnogih vinarija u ovom delu Bugarske u toku boravka. Večera. Noćenje.

4. dan Doručak. Posle doručka polazak za Sofiju. Dolazak u Sofiju u prepodnevnim satima, panoramska šetnja istorijskim centrom grada: obilazak crkve Sv. Aleksandra Nevskog, Ruska crkva, zgrada predsedništva, crkva Svete Nedelje u kojoj se nalaze mošti kralja Milutina... Slobodno vreme za individualno razgledanje, šoping. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA : 113 €

 

Aranžman obuhvata:

-Smestaj u hotelu “Casa Karina” 4* na bazi 3 All Inclusive usluge;

-Korišćenje spa sadržaja;

-Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima,audio I video oprema);

-Organizaciju putovanja i asistenciju predstavnika agencije;

 

Aranžman ne obuhvata:

-Fakultativne programe - Vinarija;

-troškove putnog zdravstvenog osiguranja -  http://genijetravel.com/osiguranje

-Individualne troškove;

 

Uslovi placanja:

-20€ prilikom rezervacije, ostatak na 5 mesečnih rata:

-administrativnom zabranom

-čekovima gradjana